Днес няма да цитираме изтъкнати психолози, антрополози и други  –лози.

...
Днес няма да цитираме изтъкнати психолози, антрополози и други  –лози.
Коментари Харесай

Пет неща, които мъжете не харесват във външния вид на жените

Днес няма да цитираме изтъкнати психолози, антрополози и други  –лози. Няма и да се позоваваме на дебелите им книги, нито на изследванията им, оповестени в научни списания.

Петте дразнещи мъжете неща подбрахме след подробно изследване сред… действителни мъже. Тези, с които споделяме едно легло или едно работно място, тези, с които се виждаме „ на по едно ” след работа или пък са част от радостната компания, с която прекарваме отпуската си.

Ето ги и дразнителите (има над какво да се замислим):

1.  Грим като маска

Така мъжете дефинират дебелия пласт декор дьо загар, който доста от представителките на нежната половина на човечеството обилно нанасят на лицето си. Дразни ги както дебелия пласт, по този начин и цвета му, в случай че е надалеч от естествения за дамата.

2.  Боядисана коса

Учудвате се, нали? Но е правилно. С това нашите рицари имат поради най-много коси, които наподобяват изтощени от боядисването или пък прекомерно изкуствени – блестящо руси, черни като катран, всички опити с крещящо алено, виолетово или зелено.

3.  Баня с парфюм

Вие също не сте доста щастливи, в случай че мъжът против вас се е полял с парфюм. Е, става известно, че и мъжете не припадат от екстаз, в случай че дамата, към която са се устремили е прекалила със мощните аромати.

4.  Изкуствени нокти

Особено, в случай че са дълги. Въобще излиза, че всичко изкуствено (нокти, мигли, екстеншъни и т.н.), което дамата самоуверено употребява като скрито оръжие, може да се трансформира в най-големия й зложелател. Все повече са представителите на мощния пол, които изрично декларират отвращението си към „ подправените ” ни похвати.

5.  Силикон

Учудва ви, нали? Повечето мъже нямат нищо срещу огромните гърди, само че напомпаният с прекалено много силикон ги тормози. Тук още веднъж важи правилото „ Не на фалша! ”.

А какво мисли мъжът до вас? Споделете неговите дразнители в мненията под публикацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР